Създатели на природен газ по света

Westport Innovations е един от най-големите производител на природен газ за двигатели и системи познат в света. В своята дейност компанията е обединила своята двугоривна система за създаваният природен газ и продукти за конфигурации на тялото на самия автомобил. Последните са известни под марката „Ford System Power“ и представляват марката на „Westport“ крило.

Промяната в този модел на захранване предлага на своите клиенти повече възможности, от които да избират качество и стандарти

Уестпорт  има нужният опит и предоставя вид по-лесен за употреба в процеса на доставки на горива.

Westport предлага продукти от марката Уестпорт, които гарантират качество и интегрирани решения. Уестпорт е известен и гъвкав, персонализиран с вградените продукти. В началото на 2014, Уестпорт консолидира своите монтажни съоръжения, на едно място в Далас, щата Тексас. Комбинацията на производствени екипи и съоръжения ще рационализира веригата за доставки Уестпорт, това от своя страна ще позволи намаляване на разходите и по-добра ефективност за клиентите.

Самият старт на Уестпорт е направен през 2012 г., като дейността му е насочена изцяло към електроенергийната система с природен газ или би-горива на различни модели превозни средства с марката Ford. Уестпорт се превръща за кратко време във водещ партньор в програмата на „Ford Qualified Vehicle Modifier“.

През изминалата 2013 година компанията реализира около 19 250 „нови“ продукта превозни средства на природен газ, които бяха продадени за кратко време. От тях 6400 инсталации и хладилен агент, 12 850 превозни средства, 10 425 лекотоварни превозни средства и 1450 със средна товароносимост, за тежкотоварните се падна цифрата от 7375 продажби.